Polonia: Un mort și 56 de răniți în urma accidentului feroviar de vineri

Polonia: Un mort și 56 de răniți în urma accidentului feroviar de vineri

Bilanțul accidentului feroviar petrecut vineri în Polonia a fost revizuit la un mort și 56 de răniți, după ce inițial autoritățile anunțaseră patru victime, a anunțat premierul Donald Tusk, citat de AFP.

„Avem confirmarea că o singură persoană a murit. Din fericire, bilanţul nu este aşa de grav cum ne temeam la început”, a declarat premierul.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00, pe linia dintre Katowice și Varșovia, serviciile de intervenția anunțând, inițial, patru morți.

Totodată, 56 de persoane au fost rănite în accident, faţă de 30 anunţate anterior.

Aproximativ 280 de persoane se aflau la bordul trenului cu patru vagoane care a deraiat, vineri, în apropiere de Baby, pe linia ferată dintre Katowice şi Varşovia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti