Polonia vrea propriul scut anti-rachetă

Polonia vrea propriul scut anti-rachetă
Polonia doreşte un scut anti-rachetă de producţie proprie. Preşedintele Bronislaw Komorowski consideră că înţelegerea încheiată cu Statele Unite a fost o greşeală de strategie. Şeful statului polonez a...

Polonia doreşte un scut anti-rachetă de producţie proprie. Preşedintele Bronislaw Komorowski consideră că înţelegerea încheiată cu Statele Unite a fost o greşeală de strategie.

Şeful statului polonez a declarat ca s-au cheltuit sume importante pentru achiziţionarea unor echipamente militare care se află în raza de acţiune a inamicului. El a explicat că fostul executiv de la Casa Albă se angajase să finanţeze plasarea componentelor pentru protejarea teritoriului naţional în locuri secrete pe cheltuială proprie.

După venirea la putere a preşedintelui Obama, sumele care erau iniţial destinate aliaţilor au fost direcţionate către programe sociale urgente.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului