Poveste sfâșietoare: Un copil care suferea de o boală în fază terminală a murit chiar în brațele lui Moș Crăciun (VIDEO)

Poveste sfâșietoare: Un copil care suferea de o boală în fază terminală a murit chiar în brațele lui Moș Crăciun (VIDEO)

Povestea copilului în vârstă de doar cinci ani, care a murit în braţele lui Moş Crăciun, răpus de o boală terminală, a frânt inimi de la un capăt al altuia al lumii.

Bărbatul care a interpretat rolul Moşului a povestit cu lacrimi în ochi şi vocea gâtuită de emoţie, discuţia avută cu micuţul, cu câteva clipe înainte ca acesta să moară.

Eric Schmitt Matzen, în vârstă de 60 de ani, a primit, în urmă cu doar câteva zile, un telefon pe care nu-l va uita niciodată. Ştiind că pensionarul interpretează rolul Moşului, la diverse petreceri pentru copii, o asistentă din Knoxville l-a sunat şi l-a anunţat că la spitalul local este internat un băieţel care mai are atât de puţin de trăit. Cea mai mare dorinţă a micuţului era să-l mai vadă pe Moş Crăciun o dată, înainte de a muri. Asistenta a cerut ajutorul pensionarului pentru a-i îndeplini copilului ultima dorinţă.

Poveste sfâșietoare: Un copil care suferea de o boală terminală a murit chiar în brațele lui Moș Crăciun

#DIRECT_ONE_nek74r#

Iar Moş Crăciun a ajuns la spital într-un suflet.

”Ce am auzit despre tine? Că îţi va fi dor de Crăciun. El a început să dea din cap. Nu are cum să-ţi fie dor de Crăciun. Uite, cadoul tău de Crăciun e deja gata. Iată-l! Şi i-am dat cadoul!”, i-a spus Moșul micuțului.

Copilaşul, foarte slăbit, a luat cadoul cu mâinile tremurânde şi, cu ajutorul Moşului, a reuşit să-l deschidă. Un zâmbet larg i-a cuprins chipul sfârşit de boală.

”Apoi s-a uitat la mine şi mi-a spus: Se zice că voi muri. Iar eu i-am spus: băiete, îmi poţi face un serviciu? Desigur, a spus el. Când ajungi acolo, spune-le că eşti Spiriduşul Numărul Unu al Moşului şi vor deschide larg porţile pentru tine! Aşa vor face? a întrebat el. Iar eu l-am asigurat că da. Apoi s-a ridicat puţin, m-a privit cu ochi rugători, m-a îmbrăţişat şi m-a intrebat: Moş Crăciun, mă poţi ajuta? L-am luat în braţe şi, înainte să mai pot zice ceva, a murit în braţele mele”, a povestit bărbatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe