Prăbușire incredibilă a unei străzi în centrul capitalei canadiene: O mașină a fost înghițită de groapă

Prăbușire incredibilă a unei străzi în centrul capitalei canadiene: O mașină a fost înghițită de groapă
foto: captura video

O șosea din centrul capitalei canadiene Ottawa s-a prăbușit miercuri, fiind nevoie ca un imobil de locuințe, a unui hotel și a unui centru comercial să fie imediat evacuate.

Strada Rideau, una dintre principalele artere ale Ottawei, s-a prăbușit pe o întindere de peste 10 m, practic pe toată lărgimea ei, la o adâncime de 5 m, informează Agerpres.

'Nu avem de deplâns nicio victimă sau vreo persoană dispărută', a declarat primarul orașului, Jim Watson, dar o mașină a fost înghițită de groapă.

La originea acestei căderi ar fi ruptura unei instalații de canalizare, au estimat autoritățile, fără a exclude impactul potențial al construirii unei linii subterane a metroului.

Groapa impozantă, care se află la intersecția a două dintre cele mai frecventate artere ale capitalei canadiene, la câteva sute de metri de Parlament și de birourile primului ministru, provoacă deja importante perturbări în traficul cotidian rutier și pietonal.

Primarul capitalei Ottawa a minimalizat incidentul, estimând că în ultimele 12 luni, 'a existat probabil în fiecare săptămână câte o imensă gaură într-un oraș în America de Nord și în lumea întreagă'.

Urmăriți B1TV.ro și pe