Imagini INCREDIBILE în Parlament: Premierul, ATACAT cu OUĂ (VIDEO)

Imagini INCREDIBILE în Parlament: Premierul, ATACAT cu OUĂ (VIDEO)

Parlamentul nu este întotdeauna scena luptelor între argumente şi idei politice, iar uneori conflictele se tranşează şi altfel.
Legislativul de la Tirana a fost, joi, martorul unorscene mai puţin întâlnite. Un deputat din opoziţie a aruncat mai multe ouă în direcţia premierului albanez Edi Rama, unul dintre ‘proiectile’ nimerind pe cravata acestuia, înainte ca membrii serviciului său de protecţie să intervină.

Deputatul Endri Hasa, membru al Partidului Democrat, a fost la originea incidentului, el lansând un ou care s-a spart pe cravata premierului Rama, provocând reacţia gărzilor de corp ale acestuia, relatează Agerpres citând AFP.
Un al doilea ou aruncat în direcţia premierului albanez nu şi-a atins ţinta.

Edi Rama nu mai a putut rosti în Parlament discursul privind dialogul cu studenţii care protestează de două săptămâni, solicitând reducerea tarifelor şcolare, creşterea bugetului educaţiei şi condiţii mai bune în sălile de curs şi în campusurile universitare.

Şedinţa de joi a fost suspendată, iar Endri Hasa a fost exlus de la lucrările forului legislativ timp de 10 zile.

”Opoziţia ar trebui să discute despre revendicările studenţilor în loc să transforme şedinţa parlamentară în câmp de bătălie”, a scris Edi Rama pe Twitter la scurt timp după incident.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: DASKALOGIANNIS / Youtube)