Rodrigo Duterte suferă de o miastenie autoimună. Președintele are deja dureri foarte mari

Rodrigo Duterte suferă de o miastenie autoimună. Președintele are deja dureri foarte mari

Președintele filipinez a șocat întreaga lume. Politicianul a dezvăluit, în cadrul vizitei sale în Rusia, căsuferă de miastenie autoimună.Rodrigo Duterte suferă deja de tulburări oculare, boala putând declanșa complicații grave la nivelul neuromuscular, scrie stirescu.ro.

DOLIU ÎN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI ÎNGROPATĂ VEDETA! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! TRAGEDIA A ÎNGROZIT ROMÂNIA

Problemele președintelui de sănătate, care a ajuns la 74 de ani, facdeja obiectul multor speculaţii de la instalarea sa în funcţie în anul 2016.

ŞOC TOTAL! FUEGO A PĂŢIT-O! IRINA LOGHIN ŞI-A FĂCUT CRUCE CÂND L-A VĂZUT! NIMENI NU SE AŞTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

„Unul dintre ochii mei este mai mic”, a spus preşedintele filipinez, explicând că îi este slăbit muşchiul ochiului.

„Este vorba de o miastenie gravă. O disfuncţie care afectează nervii. Am moştenit-o de la bunicul meu”, a mai afirmat el.

SCENE +18 CU DELIA MATACHE! A APĂRUT GOALĂ PUŞCĂ ÎN DIRECT!BENDEAC A TURBAT DE FURIE (GALERIE FOTO)

De asemenea, preşedintele filipinez a susținut în mai multe rânduri că problemele sale de sănătatesunt cauza absenţelorde la întâlniri şi de la summituri în străinătate. În octombrie 2018, a declarat că aşteaptă rezultatele unei depistări a cancerului, dar câteva zile mai târziu a spus că analizele au fost negative.

CUTREMUR MONDEN! SILVIU PRIGOANĂ, ÎN STARE DE ŞOC! ADRIANA BAHMUȚEANU A PIERDUT LUPTA…

Miasteniase traduce prin afecţiuni neuromusculare, se manifestă prin tulburări precum căderea unei pleoape pe ochi, viziune dublă, slăbiciune musculară sau oboseală a degetelor.

Conform Institutului Naţional de Sănătatedin SUA, până la 20% dintre bolnavi suferă o „criză” care necesită o asistenţă respiratorie.