Președintele Biden a întrebat în timpul unei conferințe dacă o deputată moartă este prezentă în sală

Președintele Biden a întrebat în timpul unei conferințe dacă o deputată moartă este prezentă în sală
Biden publicase o declarație în onoarea lui Walorski în momentul morții sale, sursă foto: captură YT

În timpul Conferinței de la Casa Albă privind foamea, nutriția și sănătatea miercuri, președintele Joe Biden a întrebat aparent dacă Jackie Walorski e prezentă, potrivt USA Today.

Walorski, care a murit într-un accident de mașină în august, a fost un avocat cheie în promovarea eforturilor administrației de a pune capăt foametei în SUA până în 2030.

În timp ce se lăuda cu efortul bipartizan de a investi 8 miliarde de dolari pentru apelul la acțiune al conferinței, Biden a început să le mulțumească legislatorilor implicați.

După ce a menționat numele senatorilor Cory Booker și Mike Braun, Joe Biden a început să întrebe: „Jackie, ești aici? Unde este Jackie?”.

Biden publicase o declarație în onoarea lui Walorski în momentul morții sale. Deși un videoclip omagial în onoarea lui Walorski urma să fie difuzat în timpul conferinței, serviciul de presă al Casei Albe a raportat că acest clip nu a fost difuzat în timp ce Biden era prezent.

Mai târziu, în cursul după-amiezii, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a evitat mai multe întrebări din partea reporterilor pe această temă, susținând că Walorski este un subiect „prioritar” pentru Biden și că acesta se va întâlni cu familia ei în această săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”