Președintele sirian Bashar al-Assad avertizează că distrugerea armelor chimice ar putea dura chiar și un an de zile

Președintele sirian Bashar al-Assad avertizează că distrugerea armelor chimice ar putea dura chiar și un an de zile
Președintele Siriei, Bashar al-Assad, a spus că este decis să facă un plan pentru distrugerea armelor chimice, însă avertizează că acest lucru ar putea dura chiar și un an de zile. Într-un interviu pentru Fox...

Președintele Siriei, Bashar al-Assad, a spus că este decis să facă un plan pentru distrugerea armelor chimice, însă avertizează că acest lucru ar putea dura chiar și un an de zile.

Într-un interviu pentru Fox News, Assad a respins încă o dată acuzațiile că forțele guvernamentale s-ar afla în spatele atacului din Damasc de pe 21 august, citează BBC News.

Statele Unite şi Rusia au căzut de acord cu adoptarea unei rezoluţii ONU care să prevadă recurgerea la forţă dacă Siria nu va respecta planul de predare a armelor chimice.

Ultima oră
14:47 - Orban, către liberali: Nu-mi aduc aminte ca Florin Cîțu să fi consultat un for al PNL înainte de deciziile ce au dus la criză şi retragerea USR PLUS. Dacă ei nu mai vin în coaliție, cu cine facem majoritate parlamentară?
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)