Primele imagini VIDEO cu zona de excluziune din jurul centralei nucleare Fukushima

Primele imagini VIDEO cu zona de excluziune din jurul centralei nucleare Fukushima
Un reporter japonez a avut curajul necesar pentru a înterprinde o călătorie de circa 12 minute în zona de excluziune din jurul centralei nucleare de la Fukushima, informează CNN. Odată cu apropierea de centrală,...

Un reporter japonez a avut curajul necesar pentru a înterprinde o călătorie de circa 12 minute în zona de excluziune din jurul centralei nucleare de la Fukushima, informează CNN.

Odată cu apropierea de centrală, japonezul prezintă și nivelul de radiații înregistrat cu ajutorul unei aparat ce măsoară nivelul radiațiilor din zona imediat apropiată.

Clipul prezintă imaginile terifiante din zona de excluziune, zonă complet părăsită de toți cei care locuiau în apropierea centralei, întregul peisaj fiind unul apocaliptic.

Dezastrul din zona de excluziune Fukushima

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului