Principesa Irina va fi monitorizată de autorităţile americane printr-o brăţară electronică

Principesa Irina va fi monitorizată de autorităţile americane printr-o brăţară electronică
Principesa Irina Walker, fiica Regelui Mihai, acuzată de organizarea ilegală de lupte de cocoși la ferma din Statele Unite, va primi luni o brățară de monitorizare, relatează AP.Principesa și soțul ei, fost...

Principesa Irina Walker, fiica Regelui Mihai, acuzată de organizarea ilegală de lupte de cocoși la ferma din Statele Unite, va primi luni o brățară de monitorizare, relatează AP.

Principesa și soțul ei, fost ajutor de șerif, au apărut vineri în fața unui tribunal federal pentru a răspunde acuzațiilor de organizare ilegală de lupte de cocoși la ferma lor din statul Oregon.

Cei doi au pledat nevinovat și au fost eliberați în așteptarea procesului.

Irina şi John Walker au organizat cel puţin 10 lupte cu cocoşi în intervalul aprilie 2012 – aprilie 2013, afacere ce le-a adus peste 2.000 de dolari pe zi.

Păsărilor le-au fost ataşate lame la picioare, iar spectatorii au plătit o taxă de intrare, iar în interior s-a vândut mâncare şi băutură, susţine rechizitoriul.

Procurorii susţin că, în timpul percheziţiilor de săptămâna trecută, la fermă au fost descoperite 24 de plante de marijuana, 24 de arme şi o cantitate mare de muniţie, însă în legătură cu aceste descoperiri nu au fost formulate acuzaţii.

Tags: