HALUCINANT! Important membru al FAMILIEI REGALE saudite riscă ÎNCHISOAREA în Franţa! A ordonat gărzilor de corp să lovească un muncitor

HALUCINANT! Important membru al FAMILIEI REGALE saudite riscă ÎNCHISOAREA în Franţa!  A ordonat gărzilor de corp să  lovească un muncitor

Un mandat de arestare pe numele surorii prințului moștenitor al Arabiei Saudite, Hassa bin Salman, a fost emis la Paris. Prințesa este acuzată că a ordonat gărzii sale de corp să bată un muncitor chemat să efectueze lucrări în apartamentul său parizian.

Mandatul de arestare a fost emis la sfârșitul lunii decembrie de un judecător de instrucție parizian, a declarat o sursă apropiată dosarului, potrivit Afp.

Totl s-a întâmplat în septembrie 2016, când un pictor decorator a venit pentru a efectua o serie lucrări în apartamentul prințesei. Potrivit acestuia, a început să facă poze pentru lucrarea pe care o avea de făcut, dar a fost acuzat că vrea să vândă poze cu prințesa către presă.

Hassa bin Salman a ordonat atunci gărzilor de corp să îl lovească, potrivit versiunii muncitorului.

Garda de corp a prințesei a fost pusă sub acuzare în 1 octombrie 2016 pentru violente cu arme, sechestrare, furt și amenințare cu moartea.