Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă al doilea copil
Foto: Instagram

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, așteaptă al doilea copil. Un purtător de cuvânt al cuplului a anunțat că nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soția sa îi vor dărui fiului lor, Archie, un frate sau o soră, informează BBC.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, este din nou însărcinată

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși că așteaptăal doilea copil”, a transmis purtătorul de cuvânt al cuplului.

Odată cu anunțul, a fost dată publicității și o imagine alb-negru în care apar Harry și Meghan și în care se poate vedea că sarcina ducesei de Sussex este destul de avansată.

Prințul Harry și Meghan Merkle așteaptă al doilea copil

Vestea că prințul Harry și Meghan Markle vor avea al doilea copil vine la câteva luni după un episod dureros prin care au trecut cei doi. În luna noiembrie, Meghan dezvăluia că a pierdut o sarcină, în timp ce Archie era încă mic.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar discutată prea puțin”, a mărturisit Meghan, într-un interviu pentru The New York Times.

Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară în 2019

Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima dată în mai 2019. Fiul lor, care este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Britanic, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

La începutul anului 2020, actrița și fratele Prințului William au decis să părăsească Familia Regală și obligațiile pe care titlurile regale le aduceau în viața lor și să se mute în Statele Unite ale Americii.

Harry și Meghan s-au căsătorit în mai 2018.