Prinţul William, despre fiul său: Este gălăgios şi foarte frumos

Prinţul William, despre fiul său: Este gălăgios şi foarte frumos
Prinţul William al Marii Britanii a declarat miercuri, cu ocazia primului său angajament oficial de după nașterea prințului George, din 22 iulie, că fiul său este "gălăgios" şi "foarte frumos".Prinţul...

Prinţul William al Marii Britanii a declarat miercuri, cu ocazia primului său angajament oficial de după nașterea prințului George, din 22 iulie, că fiul său este „gălăgios” şi „foarte frumos”.

Prinţul britanic a făcut aceste afirmaţii la un eveniment dedicat agriculturii, organizat pe insula Anglesey din Ţara Galilor, informează accesshollywood.com.

Prinţul William a spus că venirea pe lume şi îngrijirea unui bebeluş reprezintă o sarcină mult mai dificilă decât operaţiunile militare de căutare şi salvare pe mare şi ca antrenamentul şi pregătirea militară pe care le-a urmat pentru a deveni pilot de elicopter.

„Trebuie să recunosc, credeam că misiunile de căutare şi salvare pe mare erau obositoare din punct de vedere fizic şi mental, însă să ai grijă de un bebeluş de trei săptămâni reprezintă o sarcină care le depăşeşte în dificultate”, a declarat prinţul britanic, în faţa persoanelor prezente la eveniment.

Catherine, soţia prinţului William, nu a fost prezentă la eveniment, însă prinţul a vorbit în numele ei, adresându-se locuitorilor din Anglesey, o insulă de pe coasta nord-vestică a Ţării Galilor, unde viitorul suveran britanic lucrează la o bază militară care operează misiuni de căutare şi salvare pe mare.

Cuplul princiar britanic a petrecut mai mult de trei ani în micuţul oraş galez, însă va trebui să se mute în curând în reşedinţa principală de la Londra.

Prinţul George este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.