Propagandiștii ruși amenință țările care sprijină Ucraina: Să trimitem trupe în Paris și Berlin!

Propagandiștii ruși amenință țările care sprijină Ucraina: Să trimitem trupe în Paris și Berlin!
Sursa Foto: hepta.ro

Propaganda rusă amenință țările europene care acordă sprijin Ucrainei pentru a se apăra în fața invaziei ruse. Celebrul prezentator de televiziune Vladimir Soloviov a afirmat că următoarele orașe invadate ar trebui să fie Berlin și Paris.

Ar trebui să trimitem trupe în Berlin! Și să nu le mai retragem de acolo!
Macron a zis că oferă tancuri ușoare. Așa că trebuie să trimitem trupe în Paris! Și să nu ne mai retragem trupele de acolo niciodată! Proștii de Gorbaciov și Elțîn au retras trupele noastre din Europa de Est. Prostul de Hrușciov a închis baza noastră din Finlanda. După al Doilea Război Mondial, americanii încă ocupă zone întinse din Europa. Trupele lor sunt staționate acolo! Noi ce căutăm acasă?!”

Între timp, la Moscova, oamenii îl omagiază pe Vladimir Lenin, cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la moartea liderului bolșevic.

”În următoarele trei sau patru luni vom avea de-a face cu schimbări radicale pe linia frontului. De ce? Pentru că potențialul militar industrial european și american e destul de ridicat. Vor începe să livreze arme și să trimită oameni talentați în Ucraina, o să-i mobilizeze împotriva Rusiei. Nu avem niciun drept să acceptăm asta. Din aceste motive, trebuie să facem totul ca să învățăm de la Lenin cum să câștigăm. Lenin a câștigat în condiții foarte dificile”, a declarat Ghenadi Ziuganov, președintele Partidului Comunist Rus.

Ucraina continuă să ceară tehnică de luptă avansată din țările occidentale pentru a-și spori capacitatea de a apărare în fața forțelor ruse pe câmpul de luptă. Cancelarul german Olaf Scholz a fost criticat intens pentru reticența sa de a trimite tancuri  în Ucraina.

Urmăriți B1TV.ro și pe