PROSTITUATA cu două facultăți are o poveste demnă de un scenariu de film: Mama ei crede că lucrează ca recepționeră la un hotel

PROSTITUATA cu două facultăți are o poveste demnă de un scenariu de film: Mama ei crede că lucrează ca recepționeră la un hotel
Foto: evz.ro

Povestea de viață a unei tinere ucrainence este demnă de un film.Tânăra, cu două facultăți, a decis să-și părăsească țara natală și să muncească pe cont propriu în Franța.

Cum avea două variante pentru a reuși, mai ales că era la început, aceasta a aleas-o pe cea mai ușoară. Avea de ales între a spăla băile și bucătăriile din Paris și a fi propria sa șefă, alegând cea mai veche meserie din lume.

A decis că varianta din urmă este una mai atractivă și care i-ar aduce mai mulți bani în conturi, astfel că a decis să se descurce pe cont propriu. Nu s-a angajat la nicio agenție de acest fel pentru că nu ar fi vrut să riște ca cineva din țara sa natală află cu ce se ocupă ea, mai ales că mama sa crede că fiica este recepționeră la un hotel de lux din Paris.

Treptat, aceasta a început să racoleze clienți în holurile celor mai importante hoteluri din Paris, iar pe un bărbat l-a și convins să se căsătorească. Proaspăt ajuns în Paris, cu nevoie mare de bani, bărbatul a acceptat oferta celor 6.000 de euro pentru ca tânăra să obțină viza de ședere.

Aceasta a vorbit pentru Paris Match, povestind despre modul în care se descurcă, dar și cum își găsește clienții pe internet.

”1,79 m, 29 de ani, masaj naturist și tantric, escortă”, așa suna anunțul Natashei, sub un alt nume, firește, și cu zece ani în minus la vârsta declarată, scrie Click.

În prezent, tânăra a ajuns să aibă o situație financiară foarte bună, să se descurce singură și să-i ofere mamei sale vacanțe, însă singurul lucru care nu o liniștește este secretul față de familia sa.

Urmăriți B1TV.ro și pe