RÂSU’ LUMII: În Mexic s-a lansat hârtia igienică TRUMP cu sloganul Netezime fără frontiere

RÂSU' LUMII: În Mexic s-a lansat hârtia igienică TRUMP cu sloganul Netezime fără frontiere

Un avocat mexican a decis să comercializeze hârtie igienică cu efigia lui Donald Trump, iar 30% din vânzări să le direcționeze pentru susținerea conaționalilor săi migranți, întorși de la frontieră.

Antonio Battaglia a dorit astfel să-și exorcizeze furia față de politica președintelui american vizavi de Mexic, explică cotidianul Expansion, preluat de RT.

Iritat de declarațiile lui Trump împotriva mexicanilor, făcute în campania electorală din 2016, dar și de proiectul Zidului dintre Mexic și SUA, avocatul a decis să lanseze o gamă de hârtie igienică decorată cu caricatura președintelui american.

"M-am gândit la câteva lucruri care ar putea avea impact, nu pentru a face bășcălie ori pentru răzbunare, ci ca să pot ajuta efectiv", declara Antonio Battaglia care promite că 30% din valoarea vânzărilor vor ajunge la emigranții mexicani întorși de la frontiera SUA, ce au nevoie de sprijin.

Ambalajul produsului promite o "Netezime fără frontiere", ducând în derizoriu zidul lui Trump ilustrat printr-un teanc de rulouri de hârtie igienică însoțit de explicația "Ăsta este zidul pentru care plătim!".