Război între Hillary Clinton și Donald Trump: "O imagine antisemită pentru a-şi susține campania este tulburătoare"

Război între Hillary Clinton și Donald Trump: "O imagine antisemită pentru a-şi susține campania este tulburătoare"
foto: wnd.com

Război în mediul online. Hillary Clinton a denunţat un mesaj postat pe Twitter de rivalul sau republican Donald Trump pe care l-a considerat "deschis antisemit", arată B1 TV.

Multimiliardarul Trump a provocat indignare cu un mesaj postat pe Twitter în care o acuză pe Hillary Clinton de corupţie şi foloseşte imaginea rivalei sale alături de o stea cu şase colţuri şi bancote de 100 de dolari.

După ce a fost acuzat că aceasta ar fi o aluzie la evrei, Trump a atacat şi mass-media de incorectitudine pentru că a estimat că seamănă cu Steaua lui David şi a spus că era o stea similară cu ce a şerifilor.

La scurt timp după acest răspuns, steaua a fost schimbată cu un cerc, dar Hillary nu l-a iertat pe rivalul său. Candidata partidului democrat a anunţat că recurgerea de catre Donald Trump la "o imagine deschis antisemită pentru a-şi sustine campania este suficient de tulburătoare în sine, dar faptul ca aceasta face parte dintr-o tendinta ar trebui să provoace o îngrijorare şi mai mare a alegatorilor".

Hillary l-a acuzat şi că nu şi-a cerut scuze pentru acest incident, ci a preferat să răspândească minciuni şi să dea vina pe mass-media.

De asemenea, cu ocazia Zilei Independenţei, echipa de campania a lui Hillary Clinton a postat un mesaj "patriotic" din partea lui Trump pe contul ei de Twitter.

Manifestările necontrolate ale lui Trump i-au adus acuzații de intoleranță. Candidatul republican a făcut un apel de a suspenda intrarea pe teritoriul SUA a străinilor musulmani şi continuă polemicile sale împotriva imigrației ilegale mexicane, acuzată că ar aduce în Statele Unite violatori și criminali.

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit