Reacția lui Bill Gates la teoriile conspiraționiste care-l vizează

Reacția lui Bill Gates la teoriile conspiraționiste care-l vizează

De la debutul pandemiei de COVID-19, Bill Gates a fost una dintre cele mai invocate figuri ale planetei în teoriile conspiraționiste. Fondatorul Microsoft a oferit replica într-un interviu acordat Reuters.

„Nimeni nu ar fi prezis că eu și dr. Fauci am fi atât de proeminenți în aceste teorii cu adevărat rele. Sunt foarte surprins de asta, sper să dispară”, a declarat Bill Gates.

De asemenea, Bill Gates i-a lăudat pe Anthony Fauci și pe Francis Collins pentru implicarea în criza COVID-19, pe care i-a numit „singurii oameni sănătoși din Guvernul SUA”.

„Sunt încântat de echipa pe care a ales-o Joe Biden pentru gestionarea pandemiei”, a declarat Bill Gates.

Bill Gates, implicat activ în campania anti-COVID-19

Bill Gates a donat aproape 2 miliarde de dolari pentru combaterea COVID-19, fonduri direcționate către vaccinuri, studii, potențiale tratamente.

Afaceristul s-a retras din funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014. Este al 3-lea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 121 de miliarde de dolari, după ce de-a lungul timpului a donat sume consistente. Gates este cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA, cu aproape 98.000 de hectare.

Celebrul informaticians-a vaccinat anti-COVID-19 în urmă cu o săptămână.

Urmăriți B1TV.ro și pe