Reacțiile britanicilor la aflarea veștii că Prințul Charles ar putea deveni Rege al României: "Lăsați-l să se mute cu prețioasa lui soție!"

Reacțiile britanicilor la aflarea veștii că Prințul Charles ar putea deveni Rege al României: "Lăsați-l să se mute cu prețioasa lui soție!"

Vestea că Prințul Charles al Marii Britanii ar putea deveni Rege al României nu a trecut neobservată de britanici, care și-au scris opiniile cu privire la articolul publicat joi de cotidianul Daily Mail.

În timp ce unii au tratat cu seriozitate subiectul și au analizat posibilitatea României de a reveni la monarhie, alții s-au declarat bucuroși „să scape” de Prințul de Wales.

„România este o țară prosperă și cu numeroase victorii istorice. Instaurarea monarhiei ar fi un lucru benefic nu numai pentru Anglia, ci și pentru Europa. România nu este o țară unde poți găsi numai oameni săraci. Este o țară unde mulți tineri sau persoane de vârstă mijlocie au un cuvânt de spus, însă lipseșe idealismul din cauza discrepanțelor din societate. De aceea este nevoie de un rege”, scrie un cititor.

O altă persoană spune că Prințul Charles nu va renunța niciodată la dreptul său de a succede la tronul Marii Britanii. „Însă românii au cunoscut pacea și prosperitatea în timpul monarhiei…își iubesc regele și vor ca monarhia să fie reinstaurată”, a continuat aceasta.

În cealaltă tabără se regăsesc comentariile ironice și defăimătoare la adresa Prințului Charles, cât și a românilor.

Ce surpriză. Sunt mai mulți români în Anglia decât în România, așa că nu va avea probleme să călătorească acolo pentru a-i vedea”, scrie un britanic.

Urmând același ton ironic, un alt cititor scrie: „Vă rog încoronați-l rege acolo și lăsați-l să se mute cu prețioasa lui soție! În acest fel, dorința lui va fi respectată și nu se va mai face atâta vâlvă cu privire la bunicuță”.

În completare, un alt comentariu ironic tratează posibilitatea unei petiții pentru ca Regina să abdice, în acest fel Prințul nemaifiind nevoie să aștepte să fie Rege.

„Ar fi o lipsă de respect dacă l-am pierde pe Alteța Sa Magnificul, pentru a merge la români. Chiar trebuie să luăm măsuri pentru a fi siguri că Eminența Sa Fantastică nu se va sătura să aștepte pe aici să fie rege. Ar trebui să facem o petiție prin care să-i cerem Reginei să abdice, și să-l lase pe Superbul Britanic să-și ia dreptul. De ce să beneficieze românii de Ilustrul Nostru Uns. Ar fi nedrept, iar eu chiar iau în calcul posibilitatea de a mă muta în România dacă el va fi rege acolo”, scrie cititorul.

Cotidianul Daily Mail a publicat joi un articol în care scrie că Prințul Charles ar putea deveni Rege al României, în caz că se plictisește să mai aștepte mult timp pentru a accede la tronul Marii Britanii, și bineînțeles, dacă țara noastră va instaura până la urmă monarhia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:13 - Angel Tîlvar (MApN): Ziua Națională va găsi aproximativ 480 de militari români în misiuni și operații externe sub comandă sau mandat NATO, UE, ONU și misiuni de tip coaliție
17:56 - Meghan Markle a fost amenințată cu moartea când încă era membră activă a familiei regale britanice, susține Poliția din Londra: „Am avut echipe care au făcut cercetări”
17:55 - O ucraineancă şi-a găsit sfârşitul în judeţul Vâlcea. S-a spânzurat după ce a aflat că şi-a pierdut soţul şi fiul pe front
17:36 - Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Cehu Silvaniei, județul Sălaj (FOTO)
17:25 - Comisia Europeană își menține propunerea de suspendare a 7,5 miliarde euro din fondurile europene ale Ungariei: „Există în continuare un risc pentru bugetul UE”
17:21 - O celebră fântână din Roma va fi iluminată în culorile drapelului României pe 1 Decembrie
16:56 - Coaliția de guvernare din Italia a retras amendamentul care ar fi permis și în 2023 furnizarea de armament către Ucraina fără aprobarea parlamentului
16:54 - Vaslui: Un bărbat a fost trezit din somn de poliţişti şi încătuşat pe loc, după ce a adormit la volanul maşinii cu care făcuse accident
16:35 - Mircea Geoană: Sunt convins că Grupul de luptă NATO din România va ajunge la nivel de brigadă
16:13 - Expoziția de pictură și desen „Orice drum e un ocoliș” a lui Constantin Flondor, la Galeria Română până pe 4 ianuarie. Vernisajul are loc pe 6 decembrie