Reguli drastice pentru musulmani! O chelneriță din Franța a fost bătută după ce a servit băuturi alcoolice în Ramadan

Reguli drastice pentru musulmani! O chelneriță din Franța a fost bătută după ce a servit băuturi alcoolice în Ramadan
Foto: nicematin.com

Reguli stricte în islam! O chelneriță din Franța a fost bătută după ce a servit alcool în prima zi a Ramadanului. Tânăra este de origine musulmană și lucrează într-un bar din centrul Nisei, unde a fost agresată de doi bărbați musulmani, potrivit Le Figaro.

Femeia are un hematom destul de mare la o arcadă, însă agresorii nu au ținut cont de acest lucru. Atât victima, cât și proprietarul barului au depus plângere la poliție

Proprietarul barului spune că unul dintre bărbați este un cetățean străin care stă fără acte în zonă.

„Eram singură în bar când au intrat cei doi. Au arătat cu degetul spre sticlele de alcool care se aflau în spatele barului și unul dintre ei mi-a spus în arabă: 'Ar trebui să-ți fie rușine să servești alcool în perioada ramadanului'. Dupaăcare a adăugat: 'Dacă aș fi Dumnezeu, te-aș spânzura'. 'Nu ești Dumnezeu să mă judeci'", a replicat tânara.

Cei doi au părăsit localul, dar unul dintre ei s-a întors și a lovit-o pe femeie. Chelnerița a zis că este șocată, mai ales că este musulmană și respectă ramadanul.

„Nu din cauză că servesc alcool nu îmi respect îndatoririle. Dacă o fac, este pentru că sunt chelneriță. În Tunisia, aveam aceeași meserie și nu am avut niciodata cea mai mică problemă. Nu credeam că în Franța, țara libertăților, aș putea să fiu agresată pentru asta”, a declarat ea.