Robert Negoiță: Chiar dacă există această teamă de acestă pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoiță: Chiar dacă există această teamă de acestă pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoiță, candidatul pentru încă un mandat la Primăria Sectorului 3, din partea PartiduluiAlianţaPro Bucureşti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care îl plasează în competiția elecoralăpe Nicușor Dan la doar două puncte procentuale înaintea Gabrielei Firea. Potrivit declarațiilor făcute de acesta în studiol B1 TV, românii sunt interesați de alegerile locale și vor ieși la vot în număr mare, duminică.

„Din ce am simțit eu, chiar dacă există această teamă de acestă pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale. Când discutăm despre comunitatea nostră, locul de joacă creșă grădiniță școală, spatii verzi, de reabilitare termică, oamenii sunt interesați.

Cred în acest sondaj și în această participare de 50 % pentru că oamenii sunt interesați, conștientizează importanța administrației locale.

O prezență mai mare la vot să o legitimitate mai bună. Cred că este o dovadă de implicare socială. Un cetățean responsabil merge la vot este interesat cine candidează, face evaluare decide pe cine susține și merg la vot. Este un drept pe care noi românii l-am câștigat cu greu„, a spus candidatul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sondaj Novel Research: Nicușor Dan conduce la mică diferență de Gabriela Firea

Potrivit celui mai recent sondaj Novel Research, dat publicității cu doar trei zile înainte de alegerile locale, Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, are 42%.

Principala sa contracandidată, actualul edil Gabriela Firea, are 40%.

În spatele lor, la mare diferență, este candidatul PMP Traian Băsescu (9%).

9% dintre respondenți au spus că ar pune ștampila pe alt candidat.

55.6% s-au arătat foarte siguri că vor merge la vot, dar alți 9.5% au spus că sigur nu se vor prezenta la urne.

Sondajul Novel Research a fost realizat în perioada 23 – 24 septembrie, pe un eșantion de 840 de persoane. Marja de eroare este de 3,7%. Eșantionul este reprezentativ pentru populația municipiului București cu drept de vot la alegerile locale.

Ultima oră
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu