Caz ȘOCANT în Italia! Un român, ARESTAT după ce a atacat o femeie

Caz ȘOCANT în Italia! Un român, ARESTAT după ce a atacat o femeie

Un român din Italia, în vârstă de 34 de ani, a fost arestat, după ce, cu ajutorul unui complice, a atacat o tânără care îşi plimba câinele şi a bătut crunt o femeie invalidă care a încercat să îl oprească.

Atacul a avut loc în zona centrului comercial La Romanina din Roma.

Tânăra mergea liniştită pe stradă cu câinele ei, iar la câţiva metri de casă a fost atacată de 2 indivizi, care, după ce i-au pulverizat spray iritant în faţă, au început să o abuzeze.

Strigătele victimei au fost auzite chiar de mama ei, o femeie cu handicap, în vârstă de 57 de ani, care s-a deplasat cum a putut pentru a-și ajuta fiica.

Însă, femeia n-a reuşit decât să-şi atragă şi ea furia celor două persoane, care au bătut-o până au lăsat-o inconştientă.

Strigătele celor două au fost auzite de alţi locatari din zonă, care au chemat Poliţia.

Echipajul de intervenţie a întrerupt brutalitatea celor doi bărbați, punându-i pe fugă. La scurt timp, poliţiştii au reușit să-l prindă pe unul dintre ei, un cetățean român care a fost arestat în baza unor acuzații de violență sexuală și vătămare corporală.

Mama și fiica au fost transportate la spital, ambele rămânând internate pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Românul a fost închis în închisoarea Regina Coeli, în timp ce Carabinierii au lansat o amplă căutare pentru a prinde cea de-a doua persoană implicată în atac, tot un român.

Tags: