Româncă în Italia, reținută după ce a lovit cu mașina 4 polițiști: ”Când mi-au ordonat să mă opresc, mi-a fost frică și am mers drept înainte”

Româncă în Italia, reținută după ce a lovit cu mașina 4 polițiști: ”Când mi-au ordonat să mă opresc, mi-a fost frică și am mers drept înainte”
Polițiști în patrulare la Roma. Sursa foto; Pixabay

O româncă din Italia, care locuiește în provincia Rimini, a fost reținută de forțele de ordine după ce a lovit cu mașina patru polițiști, iar apoi a încercat să fugă, însă această a fost oprită după ce s-a format un baraj al autorităților, conform News Rimini.

”Băusem un pahar și când mi-au ordonat să mă opresc, mi-a fost frică și am mers drept înainte”, a explicat femeia în fața judecătorului.

Româncă din Italia, reținută după ce a lovit cu mașina 4 polițiști

Românca în vârstă de 27 de ani a fugit miercuri seară, în jurul orei 22.30, de la ieșirea de pe autostradă, de la Rimini Nord, chiar dacă forțele de ordine i-au cerut să se oprească.

Astfel că, autoritățile au început o urmărire în acest sens, iar în urma acesteia  patru polițiști au fost răniți după ce două mașini de poliție au fost avariate. Trei dintre polițiști sunt nevoiți acum să stea  6 zile în spital, în timp ce pentru al patrulea, care a suferit o fractură de sept, va trebui să rămână  20 de zile internat.

Urmărirea femeii a durat aproximativ cinci minute. Aceasta conducea cu vitează mare un Audi, care s-a întors ulterior  spre ieșirea de pe autostrada Rimini Nord. Astfel că, una dintre mașinile poliției a ajuns pe lângă mașina femei, moment  în care s-a produs coliziunea.

Astfel că  în urma coliziunii s-a produs efectul de domino, mașina poliției  a fost lovită în spate de Audi, care la rândul său a fost lovit de cealaltă mașină de poliție care se afla în spatele ei. După ce femeia a ieșit din mașină, ar fi opus rezistență și ar fi amenințat forțele de ordine: „Nu știți cine sunt eu”, a spus aceasta.

Ce spun autoritățile despre femeia în cauză

Aceste afirmații au fost însă negate  în instanță de femeie. Se pare că  polițiștii au găsit  în mașina femeii câteva cutii de bere pline. Autoritățile spun că femeia se afla într-o stare de ebrietate, și totodată aceasta a refuzat să i se facă o alcoolemie, acceptând în schimb doar efectuarea unui test antidrog.

Judecătorul a validat reținerea, iar  cererea  procurorului general de arest la domiciliu a fost  respinsă.

Așadar, românca stabilită în Italia, care locuiește  împreună cu mama sa și lucrează ca  și vânzătoare și ospătăriță a fost reținută pentru vătămare corporală, distrugere, și pentru opunere de rezistență față de un funcționar public, respectiv pentru neacceptarea de a prezenta date personale, conform G4media.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)