Românii sunt cei mai numeroși infractori străini din Londra, pentru al șaptelea an consecutiv

Românii sunt cei mai numeroși infractori străini din Londra, pentru al șaptelea an consecutiv
Românii sunt cei mai numeroși infractori străini din Londra, pentru al șaptelea an consecutiv (sursa foto: Pixabay)

Conaționalii noștri rămân, pentru al șaptelea an consecutiv, cei mai numeroși infractori din capitala Marii Britanii. La nivelul întregului stat suntem pe locul al doilea, conform RFI.

Românii au comis 1.441 din cele 5.685 de infracțiuni înfptuite în 2021 de către cetățeni ai UE. Ai noștri sunt urmați de  polonezi – 1.318, irlandezi – 535, lituanieni – 496, italieni – 340, conform clasamentului realizat de Asociația Comisarilor Șefi de Poliție (NPCC).

Cețenii UE au comis  24.172 de infracțiuni condamnate de instanțele penale, în toată Marea Britanie. Polonezii sunt pe primul loc cu 6.179, aceștia fiind urmați de români (cu 5.120) și irlandezi (3.526).

Cifrele acestea sunt mai mici decât totalul arestaților, dintre care numai o parte sunt și trimiși în judecată. Dintre aceștia, mulți scapă cu simple advertismente, ori sunt scoși din cauză.

Cei mai numeroși cetățeni străini din Regatul Unit sunt polonezii (696.000). Aceștia sunt urmați de indieni și irlandezi (câte 370.000), iar românii și italienii ocupă următoarele locuri (câte 342.000).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari