Rusia încalcă acordul cu McDonald’s. Primarul Moscovei: „Rețeaua de restaurante la prețuri accesibile va continua să funcționeze și să se dezvolte”

Rusia încalcă acordul cu McDonald's. Primarul Moscovei: „Rețeaua de restaurante la prețuri accesibile va continua să funcționeze și să se dezvolte”
Foto: Alexander NEMENOV / AFP / Profimedia

Serghei Sobyanin a făcut un anunț despre păstrarea sediului și meniului McDonald’s sub un nou proprietar. Autoritățile capitalei vor contribui la reluarea funcționării restaurantelor sub un nou brand, meniul și forța de muncă rămânând neschimbate, scrie Interfax.

„Rețeaua de restaurante la prețuri accesibile va continua să funcționeze și să se dezvolte. Cu sprijinul guvernului de la Moscova, noul proprietar rus va păstra rețeaua existentă de magazine de fast-food, forța de muncă, meniul obișnuit și standardele de deservire”  din discursul lui Sobyanin la superfinala competiției de management Liderii Rusiei.

Primarul a menționat că retragerea companiei McDonald’s din Moscova era clasificată drept „pierdere considerabilă, catastrofă”.

„S-a dovedit că 95% din produse utilizate, chiar 98% sunt produse rusești, precum și tehnologiile. Trebuie doar aranjate corect, ambalate și vândute”, a adăugat Sobyanin.

Oficialul a mai creionat: „Am luat o decizie corectă, am vândut franciza și sunt sigur că restaurantele vor începe să funcționeze din nou, dar sub brandul rusesc”

Urmăriți B1TV.ro și pe