Rușii își atacă propriile centre de recrutare cu cocktailuri Molotov

Rușii își atacă propriile centre de recrutare cu cocktailuri Molotov

Se înmulțesc numărul atacurilor la centrele de recrutare din Rusia. Pentru că se opun mobilizării, rușii iau cu asalt comisariatele și le incendiază cu cocktailuri Molotov.

Rușii iau cu asalt centrele de recrutare

Alte două comisariate militare din Federația Rusă au fost atacate cu cocktailuri Molotov în noaptea de joi spre vineri, informează publicația Nexta.

Nu mai puțin de patru astfel de incidente au fost raportate până acum. de când Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială.

De la declanșarea invaziei militare în Ucraina, cel puțin 12 astfel de atacuri au fost înregistrate pe întreg teritoriul întregii Federații Ruse, conform publicației Meduza.

O persoană neidentificată a aruncat cu un cocktail Molotov în clădirea centrului militar de recrutare din orașul Svobodnîi, din regiunea Amur din estul Federației Ruse.

Incindentul s-a produs la miezul nopții de joi spre vineri. Vineri dimineața, în jurul orei 06.00, s-a înregistrat un alt atac similar asupra comisariatului militar din Habarovsk, centrul administrativ al regiunii cu același nume din sud-estul Rusiei.

O persoană necunoscută a aruncat cu cocktailuri Molotov în geamurile „biroului șefului compartimentului de mobilizare și biroului de depozitare al documentației statistice”, conform Nexta.  Poliția rusă a raportat că „la fața locului au fost găsite două sticle de bere (de 0,7 litri) și nouă chibrituri”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss
18:43 - Rareș Bogdan, la Strasbourg: Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Blocarea României în afara Schengen este o nedreptate față de un popor profund european
18:24 - David Popovici îi va onora memoria lui Cătălin Hîldan. Gestul făcut de marele campion la înot în ziua în care se împlinesc 22 de ani de la moartea „Unicului Căpitan” (VIDEO)