S-a dus la baie în timpul serii fără să bănuiască nimic din ce avea să i se întâmple. În doar câteva minute, urla ca din gură de șarpe

S-a dus la baie în timpul serii fără să bănuiască nimic din ce avea să i se întâmple. În doar câteva minute, urla ca din gură de șarpe
foto:pixabay

Un tânăr din Thailanda a avut parte de o mare surpriză atunci când a mers la baie. Adolescentuls-a trezit cu o muşcătură şi cu o durere insuportabilă în zona intimă.

Când s-a uitat să vadă ce s-a întâmplat a rămas şocat. Un piton cu o lungime de 1,2 metri atârna de zona intimă a acestuia.

Speriat, tânărul şi-a chemat mama şi au mers de urgenţă la spital. Medicii i-au tratat rana administrându-i antibiotice pentru a îndepărta orice bacterie lăsată de colţii pitonului şi l-au cusut.

„M-am uitat în jos și am văzut că în toaletă era un şarpe. Era sânge peste tot. Era un şarpe destul de mic, dar muşcătura lui a fost foarte puternică”, a spus tânărul, potrivit TheSun.

În cele din urmă, pitonul afost capturat, iar apoi eliberat.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)