S-a dus la magazin să cumpere condimente, dar când s-a uitat pe raft a avut o surpriză uriașă. Era chiar acolo și avea o lungime de trei metri (VIDEO)

S-a dus la magazin să cumpere condimente, dar când s-a uitat pe raft a avut o surpriză uriașă. Era chiar acolo și avea o lungime de trei metri (VIDEO)
Foto: captură video BBC

O tânără în vârstă de 25 de ani, a trecut printr-o experiență cu totul și cu totul ciudată când s-a dus la supermakert. Femeia a mers la raionul de condiment, acolo unde căuta ceea ce îi trebuia.

În timp e își alegea produsele, femeia din Syndney a descoperit pe rafturile cu condimente un șarpe lung de trei metri. Norocul ei a fost faptul că lucra în domeniul de savare al animalelor sălbatice, motiv pentru care știa foarte bine cum să reacționeze în astfel de situații.

Helaina Alati, pe numele său, a reușit să salveze șarpele din magazin și să îl elibereze în siguranță, în natură.

Tânăra locuiește la periferia orașului Sydney, acolo unde se afla și magazinul în care a mers să își facă cumpărăturile. Locația este situată în apropierea unei păduri, lucru ce exmplică prezența șarpelui în centrul comercial.

„Am întors capul și l-am văzut la 20 de centimetri de fața mea, uitându-se la mine. Se uita drept în ochii mei, ca și cum mi-ar fi spus: Poți să mă scoți afară, te rog?”, a povestit tânăra pentru BBC.

Femeia a filmat exemplarul, iar apoi a alertat personalul magazinului. Totodată, ea a identificat șarpele ca fiind un exemplar de piton diamant, dar din fericire, neveninos.

Urmăriți B1TV.ro și pe