INTERDICŢIE la salată verde. Este o EPIDEMIE de infecţii

INTERDICŢIE la salată verde. Este o EPIDEMIE de infecţii

Americanii nu mai au voie să mănânce salată verde, din cauza infecţiilor cu E. Coli apărute după ce mai mulţi oameni au consumat acest aliment.

Astfel, autorităţile sanitare au recomandat tuturor cetăţenilor să nu mai cumpere şi să nu mai mănânce salată verde, potrivit Agerpres.

În total, 32 de persoane au fost infectate cu bacteria E. coli, în perioada 8 şi 31 octombrie, dintre care 13 au fost spitalizaţi.

De asemenea, şi Canada a fost lovită de această epidemie. Autorităţile sanitare canadiene au precizat că au fost descoperite 18 cazuri, trei în Ontario şi cincisprezece în Quebec.

Deşi nu a fost înregistrat niciun deces, autorităţile din SUA şi Canada au decis să emită o avertizare în ceea ce priveşte consumul de salată verde.

Aceştia le-au transmis cetăţenilor să nu mănânce salată, iar distribuitorilor şi restaurantelor le-au specificat „să nu servească sau să vândă salată până când nu vor fi disponibile mai multe informaţii despre această epidemie”.

Tags:
Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL