Salman Khan va merge la Curtea Supremă unde va spune propria versiune despre accidentul mortal care a avut loc în 2012

Salman Khan va merge la Curtea Supremă unde va spune propria versiune despre accidentul mortal care a avut loc în 2012
Foto: bollywoodlife.com

Noi probleme pentru actorul Salman Khan. Autorităţile indiene nu au renunţat la procesul intentat starul de la Bollywood, va fi judecat pentru un accident mortal petrecut în anul 2012.

Totuşi, Salman Khan, despre care presa indiană scrie că este iubitul Iuliei Vântur, a obţinut permisiunea să îşi spună propria versiune despre incident.

Salman Khan este unul dintre cei mai apreciaţi actori indieni, dar asta nu îl scuteşte de probleme cu legea. Condamnat iniţial la cinci ani de închisoare şi apoi achitat pentru lovirea mortală cu maşina a unui bărbat în 2002, starul de la Bollywood nu a scăpat de proces.

Guvernul din statul Maharashtra a făcut apel la ultima decizie şi judecata se va relua.

Salman Khan a obţinut însă o mică victorie la Curtea Surpemă, acolo unde i-a impresionat pe judecători. Aceştia îi vor permite îşi spună propria versiune despre incident.

Salman Khan este unul dintre cele mai mari staruri din India şi a jucat în peste 80 de filme cu mare succes la public. El este însă şi o vedetă controversată şi a fost adesea descris ca „băiatul rău” al Bollywood-ului. De mai mulţi ani, presa locală scrie că Salman Khan are o relaţie cu Iulia Vântur, care a fost văzută adesea în compania lui şi care chiar şi-a lansat un clip în India.