O celebră actriță a dezvăluit că a suferit două transplanturi de rinichi (FOTO)

O celebră actriță a dezvăluit că a suferit două transplanturi de rinichi (FOTO)

Actrița Sarah Hyland, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că a suferit două transplanturi de rinichi după ce organismul său a respins primul organ primit.

Aceasta suferă de displazie renală și a suferit primul transplant de rinichi când avea 21 de ani. Donatorul a fost tatăl său, dar organismul tinerei a refuzat organul și a fost nevoită să facă dializă până a fost supusă unui nou transplant.

Fratele său a fost al doilea donator. Din fericire, de această dată, lucrurile merg bine și corpul său a acceptat rinichiul.

„Toată viața mea m-am simțit ca o povară (…) Când un membru al familiei îți dă o a doua șansă la viață și eșuează, simți că e vina ta. Nu este, dar așa simți”, a dezvăluit Hyland.

Mai mult, actrița a mărturisit că, de multe ori, s-a gândit la sinucidere.

„De multă vreme, mă gândeam la sinucidere, pentru că nu am vrut să-l dezamăgesc pe fratele meu mai mic, așa cum am făcut-o cu tatăl meu”, a precizat actrița.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”