Șase români implicați într-un accident, în Bulgaria. Doi dintre ei sunt în stare gravă

Șase români implicați într-un accident, în Bulgaria. Doi dintre ei sunt în stare gravă

Un nou accident cumplit a avut loc luni în Bulgaria. Doi cetăţeni români au fost răniţi în incidentul rutier în care au fost implicate trei autoturisme, din care două înmatriculate în România, iar alta în Ucraina.

Tragedia a avut loc pe drumul dintre Toshevo și Tsarichino, din Balcic, potrivit telegraph.bg.

O mașină românească se deplasa între satele Tsarichino și Kremena, a intrat pe banda din sens opus și a lovit un autoturism din Ucraina. Ulterior, vehiculul s-a întors și a lovit o altă mașină din România.

Reacția MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a reacționat după accidentul rutier produs în data de 8 august 2022, orele 13.30, în Bulgaria, între localitățile Tsarichino și Kremena, în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România.

Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, în urma accidentului, două persoane de cetățenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetățenie, au decedat. În accident au mai fost implicați alți patru cetățeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări.

Reprezentanții Ambasadei României la Sofia au solicitat autorităților competente locale, în regim de urgență, informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor implicate în accident, fiind în contact cu reprezentații poliției și cu cei ai unității medicale din Bulgaria unde sunt spitalizați cei doi cetățeni români răniți. Din informațiile obținute de la reprezentanții spitalului, cele două victime, cetățeni români, se află în stare gravă, internate la terapie intensivă, respectiv chirurgie, fiind luate toate măsurile necesare pentru acordarea asistenței medicale specifice.

Urmăriți B1TV.ro și pe