Scandal cu focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unei dezbateri televizate (VIDEO)

Scandal cu focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unei dezbateri televizate (VIDEO)
Discuţiile politice pot degenera uşor în adevărate bătăi. Dovada vine din partea unui politician iordanian, care nu a ţinut cont că este în direct pe un post de televiziune şi a aruncat cu un pantof în colegul...

Discuţiile politice pot degenera uşor în adevărate bătăi. Dovada vine din partea unui politician iordanian, care nu a ţinut cont că este în direct pe un post de televiziune şi a aruncat cu un pantof în colegul de platou, un activist politic. Însă asta nu i s-a părut de ajuns, aşa că a scos şi un pistol şi l-a ameninţat pe tânăr. De teamă că s-ar putea produce o tragedie, producătorii au oprit emisiunea.

Se pare că un moderator iordanian nu a fost foarte inspirat atunci când şi-a ales invitaţii pentru emisiune. Mai exact, un parlamentar înflăcărat şi un activist politic.

În scurt timp, discuţiile din platou au devenit aprinse, iar subiectul care l-a determinat pe politician să îşi iasă din minţi a fost atitudinea faţă de regimul sirian.

De aici şi până la haosul total nu a mai fost decât un pas. Cei doi au început să se acuze de corupţie şi că ar fi lucrat pentru serviciile secrete israeliene.

Moderatorul nu a reuşit să calmeze spiritele, iar cei doi nu au părut deranjaţi nici de faptul că emisiunea se transmitea în direct.

Rămas fără argumente, parlamentarul şi-a scos un pantof şi l-a aruncat înspre colegul de platou. În ultima clipă, activistul a reuşit să se ferească, dar a dărâmat pupitrul la care se afla.

În acel moment, politicianul şi-a scos pistolul şi s-a îndreptat spre rival, pe care a început să îl îmbrâncească şi să îl ameninţe cu arma, trăgând un foc în aer. Moderatorul a intervenit, panicat, pentru a-i despărţi, însă nu a reuşit nici de această dată. De teamă că s-ar putea produce o tragedie, producătorii au oprit emisiunea.

Focuri de armă și pantofi aruncați în timpul unui talk-show

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21259').select();" id="embed_text_21259" />

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)