Scriitoare renumită, acuzată că și-a ucis fiica de șapte luni

Foto: Pixabay.com

Fiori Giovanni, una dintre cele mai de successcriitoare motivaţonale din Australia, în vârstă de 35 de ani, este acuzată că a pus la cale asasinarea fiicei sale, Ilen, în vârstă de doar 7 luni.

Autorităţile spun că scriitoareaşi-ar fi lăsat cei doi copii, fetiţa Ilen, în vârstă de 7 luni şi băieţelul de 2 ani singuri, în cadă, în timp ce ar fi plecat de acasă. Iresponsabilitatea femeii adus la moartea fetiţei de numai 7 luni, găsită inconştientă în cadă. Acum, Fiori Giovannieste anchetată pentru omor prin neglijenţă.

Îşi plânge copila prin mesaje pe Facebook

După moartea fiicei sale, scriitoarea de succes, şi-a exprimat durerea prin mesaje emoţionante postate pe pagina ei de Facebook. Simte că nimeni nu îi poate alina durerea lăsată de pierderea fiicei ei şi se simte neîndreptăţită în urma acuzaţilor aduse de autorităţi.

″În mod tragic, mi-am pierdut fiica. Nu, nu sunt pregătită să vorbesc despre asta, este încă incredibil de proaspăt ce s-a întâmplat. Încercăm să trecem prin asta, ca familie. De fiecare dată când încerc să vorbesc, simt că 1000 de cuțite îmi intră în piept”, a fost unul dintre mesajele postate la câteva zile după moartea fiicei sale.

Doreşte să rămână sub anonimat în dosarul deschis pentru omucidere

Fiori Giovanni a cerut ca numele său să nu fie dezvăluit deoarece se teme pentru siguranţa sa şi a familiei, dar instanţa nu a fost de accord, amânându-i această cerere.

Avocatul acesteia a declarat că moartea lui Ilen nu a fost rezultatul unui act intenţionat şi a susţinut cu tărie faptul că numele clientei sale nu ar trebui dezvăluit, deoarece lucrările anterioare scrise de Fiori despre comunitatea africană din Australia au condus la apariţia ameninţărilor, fiindu-i pusă viaţa în pericol. În schimb, scriitoarea a ales să nu se prezinte la tribunalul din Melbourne, alimentând în acest mod suspiciunile tuturor.

Fiori Giovanni nu a avut o viaţă uşoară, adesea obişnuind să scrie despre experienţele care au marcat-o:“Am crezut că am trecut prin cea mai cumplită durere pe care lumea o poate oferi. Dar îmi dau seama rapid că durerea care vine din pierderea unui copil este un alt tip de durere. Este ceva care ia o bucată din tine și nu cred că o vei recupera vreodată. Este ceva ce nu am mai simțit până acum”, a spus ea într-unul dintre videoclipurile postate după moartea lui Ilen.