Se declară un bărbat fericit şi împlinit. S-a însurat cu două femei, mamă și fiică, în același timp (FOTO)

Se declară un bărbat fericit şi împlinit. S-a însurat cu două femei, mamă și fiică, în același timp (FOTO)

Un bărbat de 60 de ani din tribul Mandi din Bangladesh s-a însurat cu două femei, mamă și fiică.

Bărbatul se declară un fericit şi împlinit, de 45 de ani, însurat mai întâi cu soacra şi apoi şi cu fiica acesteia, conform Click.

În tribul lui, o femeie care rămâne văduvă trebuie să se recăsătorească obligatoriu cu cineva din clanul soţului. De aceea, când unchiul lui a murit, a trebuit să se însoare cu mătuşa, Shormi Nokrek, care în prezent are 70 de ani.La acea vreme, el avea numai 15 ani, iar văduva avea 25 de ani.

foto: click.ro

Cu timpul, văzând că Shailesh era atras de tinere din trib, Shormi a decis să i-o dea de soţie şi pe fiica ei, Jellita (astăzi de 53 de ani), ca să nu o mai înşele. Bărbatul a continuat să facă sex doar cu soacra până ce soţia tânără a acceptat să aibă relaţii intime cu el. Apoi a început să aibă viaţă sexuală cu amândouă. Însă numai Jellita i-a dăruit patru copii.

“Unchiul meu a avut doi fraţi, dar erau amândoi căsătoriţi, aşa că nu s-a putut să o iau decât eu de nevastă pe Shormi”, explică el.

Curios este că Shailesh Dalbot s-a căsătorit şi cu soacra, şi cu fiica acesteia în aceeaşi zi. Nunta cu mătuşa s-a făcut în aceeaşi zi cu înmormântarea unchiului, aşa cum cere tradiţia în tribul lor.

“Nu mi-amintesc prea mult de ceremonie, pentru că eram prea tânăr. Ştiu că preotul a anunţat ceva şi asta a fost tot. Mătuşa a devenit nevasta mea”, povesteşte bărbatul.

Au trăit ca orice soţ şi soţie, dar a respectat-o şi ca mătuşă în continuare. Astăzi, ea este considerată capul familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe