SCANDAL în Familia Regală! Marele SECRET al PRINȚESEI DIANA a ieșit la iveală! REACȚIA Prințului William (FOTO)

SCANDAL în Familia Regală! Marele SECRET al PRINȚESEI DIANA a ieșit la iveală! REACȚIA Prințului William (FOTO)

Primul gând al prințesei Diana, atunci când s-a aflat că a avut o relație cu ofițerul de cavalerie James Hewitt, în 1994, a fost la modul în care vor reacționa cei doi fii ai săi.

Prințesa Diana a mărturisit într-un interviu acordat în anul 1995 lui Martin Bashir ce s-a întâmplat în ziua în care James Hewitt a dezvăluit secretul în cartea sa.

Ea a declarat că Prințul William care pe atunci avea 12 ani a făcut un gest extrem de dulce față de ea.

„James a fost un prieten extrem de bun într-o perioadă foarte dificilă pentru mine și m-a sprijinit. Am fost absolut devastată când a apărut cartea pentru că am avut încredere în el și pentru că m-am temut de reacția copiilor mei.

Și m-a sunat cu 10 zile înainte de lansarea cărții pentru a-mi spune că nu am de ce să-mi fac griji. L-am crezut. Apoi, când a apărut cartea, primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă grăbesc să vorbesc cu copiii mei.

Și William a venit cu o cutie de ciocolată și mi-a spus: ‘Mamă, cred că ai fost rănită. Asta este să te facă să zâmbești din nou”, a dezvăluit atunci Lady Di.

Diana şi Hewitt au avut o aventură între 1986 şi 1991. Au existat zvonuri că adevăratul tată al prințului Harry ar fi fostul ofițer de cavalerie. Ulterior, pe 9 decembrie 1992, Charles şi Diana au divorțat.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat