Șeful BCE, Mario Draghi, atacat în timpul unei conferințe de presă de o tânără care striga: „Opriți dictatura BCE!” (VIDEO)

Șeful BCE, Mario Draghi, atacat în timpul unei conferințe de presă de o tânără care striga: „Opriți dictatura BCE!” (VIDEO)
Foto: beaumontenterprise.com

Șeful Băncii Centrale Europene (BCE), Mario Draghi, a fost atacat miercuri de o femeie în timpul unei conferințe de presă susținută la sediul instituției, informează AFP.

Conferința de presă a fost întreruptă pentru câteva minute, după ce o femeie, în vârstă de aproximativ 20 de ani, care se amestecase printre jurnaliști, s-a urcat pe masa aflată în fața lui Mario Draghi, aruncând cu confetti în șeful Băncii și strigând în limba engleză: „Opriți dictatura BCE!”.

Conferința de presă a fost reluată abia după ce tânăra a fost dată afară din sală. 

Mario Draghi, atacat în timpul unei conferințe de presă, la sediul BCE

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu