Șeful Statului Major ungar, Tibor Benko, despre criza refugiaților: Mii de militari cu tancuri vor fi trimiși la granița cu Serbia

Șeful Statului Major ungar, Tibor Benko, despre criza refugiaților: Mii de militari cu tancuri vor fi trimiși la granița cu Serbia
Foto: telegraph.co.uk

Ungaria va mobiliza mii de militari și tancuri la frontiera de sud cu Serbia pentru a ”proteja” țara pe fondul crizei refugiaților, a declarat Tibor Benko, Șeful Statului Major ungar.

Militarii unguri vor continua să construiască gardul de la frontiera dintre Croația și Ungaria. Tibor Benko a adăugat că lucrările de construcție se încadrează în planificare, transmite mediafax.

Șeful statului Major ungar a mai spus că 4.300 de militari au participat la un expercițiu pentru gestionarea presiunii migrației, iar tot atâția vor fi mobilizați la fortiera Ungariei cu Serbia.

Ultima oră
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”