Starea de sănătate a fostului spion rus Serghei Skripal se îmbunătățește rapid

Starea de sănătate a fostului spion rus Serghei Skripal se îmbunătățește rapid

Starea de sănătate a fostului spion rus Serghei Skripal se îmbunătățește rapid, la o lună de când a fost otrăvit cu un agent neurotoxic, potrivit reprezentanților spitalului în care este tratat.

Serghei Skripal, în vârstă de 66 ani, și fiica lui Iulia au fost găsiți inconștienți pe o bancă publică în orașul britanic Salisbury pe 4 martie.

Marea Britanie a spus că agentul neurotoxic a fost dezvoltat de către Uniunea Sovietică. Rusia neagă că a avut vreun rol în otrăvirea fostului spion cu agentul neurotoxic care nu a mai fost folosit pe teren european de la Al Doilea Război Mondial. Revenirea lui Skirpal vine după ce și fiica sa, Yulia, și-a recăpătat cunoștința, joi.

Ultima oră
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU