Starea de sănătate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, s-a agravat. A fost internat vineri dimineața

Starea de sănătate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, s-a agravat. A fost internat vineri dimineața

Starea de sănătate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, la începutul săptămânii, s-a agravat. Fostul premier al Italiei a fost internat vineri dimineața, înspitalulSan Raffaele din Milano.

Potrivit thejournal.ie,noaptea trecută, Berlusconi a acuzat simptome ale virozie,dar care nu constituie motiv de îngrijorare, ci este mai degrabă o precauție.

Când și cum s-a infectat Berlusconi cu COVID-19

Magnatul s-a întâlnit recent cu un vechi prieten, omul de afaceri Flavio Briatore, care a fost și el internat după ce a dat test pozitiv pentru Covid-19, luna trecută.

Vestea că bărbatul de84 de ani ai săi,a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a fostconfirmată miercuri de surse apropiate acestuia, precum și medicul său, transmite agenția de presă Euro News.

Inițial, prim-ministru Berlusoconi, a fost izolat la reședința sa din Arcore, undeva în apropiere de orașul Milano. Medicul lui, Alberto Zangrillo, a declaratcă politicianul este „asimptomatic”.

Și doi dintre copiii lui Berlusconi, Barbara, în vârstă de 36 de ani, și Luigi, în vârstă de 31 de ani, precum și actuala sa iubită, deputatul Marta Fascina, în vârstă de 30 de ani, au fost testațipozitivpentru coronavirus.