Situație extremă! O femeie nu a făcut duș timp de 30 de ani. Care a fost motivul

Situație extremă! O femeie nu a făcut duș timp de 30 de ani. Care a fost motivul

O britanică de 35 de ani din Liverpool nu a făcut duș și nu a mai intrat în cadă timp de 30 de ani, din cauza unei fobii pe care a căpătat-o în copilărie, scrie libertatea.ro.

"La vârsta de cinci ani, mă aflam pe malul unui lac, iar un alt copil m-a împins și am căzut în apă. În timp ce mă scufundam, am crezut că tata nu va putea să mă prindă și că mă voi ineca. Timp de 30 de ani, m-am spălat atât de superficial încât apa abia dacă-mi atingea picioarele. Mă simt așa ușurată că acel capitol din viața mea s-a încheiat", a mărturisit femeia, care nu mai făcuse o baie corespunzătoare de la vârsta de 5 ani.

O femeie nu a făcut duș timp de 30 de ani. Care a fost motivul

#DIRECT_ONE_uec7o4#

Din fericire pentru aceasta, britanica, pe numele ei, Donna McMahon, a reușit să scape de această fobie cu ajutorul hipnozei.

"Înainte stăteam şi câte o oră să mă spăl pe păr, pentru că nu îmi băgam capul în apă, ci mă spălam pe porţiuni. Acum mă spăl normal, simt că s-a petrecut un miracol în viaţa mea. Mă simt eliberată şi am scăpat de frica iraţională de a sta cu capul în apă. Nu îmi vine să cred că cea mai mare problemă din viaţa mea s-a rezolvat în doar o oră. Nu îmi imaginam vreodată că voi putea sta cu capul în apă fără să îngheţ de frică. Ştiam că nu mai puteam trăi mult timp cu această frică pentru că devenea tot mai apăsătoare pe măsură ce înaintam în vârstă", a explicat femeia.