Şoferul unui TIR înmatriculat în România, manevră periculoasă pe o autostradă din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii (VIDEO)

Şoferul unui TIR înmatriculat în România, manevră periculoasă pe o autostradă din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii (VIDEO)

Șoferul unui camion înmatriculat în România, care a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă din Italia, s-a ales cu o amendă de 8.000 de euro.

Bărbatul și-a dat seama că a luat-o într-o direcție greșită și s-a gândit că ar putea întoarce strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulație, scrie 20minutes.ch.

Şoferul unui TIR înmatriculat în România, manevră periculoasă pe o autostradă din Italia. Imaginile fac înconjurul lumii

#DIRECT_ONE_vxi516#

Ghinion! Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Arestat imediat, șoferul camionului înmatriculat în România este acuzat că a pus în pericol siguranța transportului, iar amenda poate atinge suma de 8.000 de euro. Șoferului i s-a retras permisul de conducere, iar vehiculul său nu va mai avea autorizația de a circula timp ce trei luni.

Ultima oră
23:19 - Simona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat! / Cel mai frumos cadou primit de sportivă
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!