Soldații ucraineni au organizat un „foc de artificii” pentru invadatori (video)

Soldații ucraineni au organizat un „foc de artificii” pentru invadatori (video)
Foto: captura video.

Luptătorii ucraineni au lansat un atac asupra pozițiilor invadatorilor ruși într-una dintre regiunile de sud ale Ucrainei. Serviciul de presă al armatei ucrainene au postat o înregistrare video în care au arătat cum au organizat un „foc de artificii” pentru soldații ruși.

Filmarea arată un atac al artileriei ucrainene asupra pozițiilor invadatorilor ruși. Momentul în care un obuz lovește tehnica inamicilor a fot înregistrat și publicat pe rețelele de socializare.  În urma atacului, echipamentul armatei ruse a fost distrus.

Armata ucraineană: atacuri „spectaculoase”

Forțele Armatei Ucrainene au lansat un atac aerian în timpul unui chef al soldaților ruși. Forțele de operațiuni speciale ale Ucrainei au publicat o înregistrare video în care au aratat cum funcționează dronele-kamikaze.

Militarii au folosit drone kamikaze pentru a distruge un tanc rusesc, în timp ce invadatorii și-au aranjat un ospăț și au consumat alcool. Se pare că apărătorii ucraineni le-au stricat „petrecerea”.

„Invadatorii ruși de la una dintre poziții beau alcool cu ​​calm, așezat pe blindajul tancului lor. Petrecerea acestora a fost întreruptă brusc de un atac neașteptat din aer. O dronă kamikaze modernă echipată cu explozibili puternici a zburat direct în tanc, provocând pierderi”, a precizat sursa citată.

Reprezentanții acesteia precizând că dronele – kamikaze sunt folosite des în cadrul războiului și reprezintă „o practică consacrată a armatei ucrainene în timpul războiului împotriva invadatorilor ruși”, notează Unian.

Urmăriți B1TV.ro și pe