Sondaj britanic: Apogeul sexual, la 28 de ani pentru femei și la 33 de ani pentru bărbați

Sondaj britanic: Apogeul sexual, la 28 de ani pentru femei și la 33 de ani pentru bărbați
Un nou sondaj on-line sugerează că femeile au parte de cel mai satisfăcător sex la vârsta de 28 de ani, pe când bărbații își vor atinge apogeul sexual abia la 33 de ani. Noile date vin în contradicție...

Un nou sondaj on-line sugerează că femeile au parte de cel mai satisfăcător sex la vârsta de 28 de ani, pe când bărbații își vor atinge apogeul sexual abia la 33 de ani.

Noile date vin în contradicție directă cu dataele de până acum, după care bărbătii sunt la apogeul sexual la 18 ani, iar femeile la 30, conform Daily Mail. Ambele sexe, însă par a avea parte de cel mai mult sex între 25 și 30 de ani – femeile la 25, și bărbații la 29.

Sondajul, făcut on-line pe un eșantion de 1.280 de persoane, a arătat că media de vârstă la care bărbații își pierd virginitatea este de 18 ani, pe când fetele își încep actvitatea sexuală în jurul vârstei de 17 ani.

“Ca majoritatea lucrurilor, sexul e din ce în ce mai plăcut pe măsură ce ai mai multă experiență”, a spus expertul în sexualitate și relații Tracey Cox. “Deci are sens ca bărbații să aibă parte de sex mai plăcut la 33 decât la 18 ani. E nevoie de timp pentru ca ei să învețe cum să își controleze orgasmele și să înțelegă sistemul sexual complex al femeii.”

“De obicei avem parte de mai mult sex la începutul unei relații, când dorințele sunt proaspete, și cel mai satisfăcător sex odată ce cunoaștem mai bine corpul nostru și pe al partenerului,” a mai adăugat Tracey Cox.

Urmăriți B1TV.ro și pe