Soţia lui Dominique Strauss-Kahn: Nu am nicio îndoială că soţul meu este nevinovat

Soţia lui Dominique Strauss-Kahn: Nu am nicio îndoială că soţul meu este nevinovat
"Nu mă îndoiesc că soţul meu este nevinovat (...) Nu cred nici măcar o secundă acuzaţiile aduse soţului meu", a declarat Anne Sinclair, soţia directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, citată de agenţia...

„Nu mă îndoiesc că soţul meu este nevinovat (…) Nu cred nici măcar o secundă acuzaţiile aduse soţului meu”, a declarat Anne Sinclair, soţia directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, citată de agenţia Novinite.

Directorul general al Fondului Monetar Internaţional a fost reţinut sâmbătă seară pe aeroportul JFK din New York şi urmează să fie pus sub acuzare pentru agresiune sexuală.

Strauss-Kahn, potenţial candidat socialist pentru alegerile prezidenţiale din Franţa din 2012, va fi inculpat pentru agresiune sexuală, sechestrare de persoană şi tentativă de viol, potrivit unui reprezentat al poliţiei din New York.

Dominique Strauss-Kahn, 62 de ani, a fost debarcat dintr-un avion Air France cu destinaţia Paris, cu numai câteva minute înaintea decolării. Potrivit unor surse din poliţie, directorul FMI a părăsit în grabă hotelul Sofitel, unde şi-a lăsat lucrurile şi telefonul mobil.

Citeşte AICI mai multe despre acuzaţiile aduse lui Dominique Strauss-Kahn.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)