”SPP”-ul american a rămas FĂRĂ BANI din cauza familiei numeroase a lui Trump

”SPP”-ul american a rămas FĂRĂ BANI din cauza familiei numeroase a lui Trump

Publicația americană USA Today informează că din cauza vacanțelor dese ale familiei prezidențiale Trump, SPP-ul american nu mai are bani și este în imposibilitatea de a-și mai plăti agenții!

Agenții sunt nevoiți să-l protejeze pe Trump – care zboară săptămânal spre proprietățile sale din Florida, New Jersey și Virginia – dar și pe copiii săi adulți care fac călătorii de afaceri sau turistice în SUA dar și peste hotare.

Șeful Secret Service, Radolph Alles a precizat publicației USA Today într-un interviu că din cauza vacanțelor și ale călătoriilor dese ale celor 42 persoane protejate, dintre care 18 membri ai familiei prezidențiale ale lui Donald Trump,spre deosebire de 31 persoane pe timpul preşedinţiei lui Obama, ei nu mai reușesc să se încadreze în bugetul alocat.

Acești oameni sub protecție în plus, generează ore suplimentare pentru angajații Secret Service, și Radolph Alles deja a inițiat o discuție pentru mărirea salariilor pentru angajații săi, de la 160.000$ pe an, până la 187.000$ pe an, cel puțin pentru durata preșidenției lui Donald Trump.

Pentru a meține nevoia de securitate a familiei prezidențiale directorul Radolph Alles, speră să mărească numărul de angajați, de la cifra de 6.800 de azi, până la 7.600 în 2019 și 9.500 până în 2020.

În context, publicația americană prezintă și o selecție de postări critice pe care președintele Trump le-a făcut pe contul său de Twitter, pe când nu era președinte, cu privire la vacanțele lui Obama și cheltuielile pe care le generează statului…