SUA: Șapte persoane care ar putea avea Ebola au fost plasate în carantină, în Ohio

SUA: Șapte persoane care ar putea avea Ebola au fost plasate în carantină, în Ohio
Foto: theblaze.com

Cel puţin şapte persoane au fost plasate în mod voluntar în carantină în statul american Ohio după ce au avut contacte cu o asistentă medicală din Texas bolnavă de Ebola, relatează WKYC.

Potrivit cursei citate, cinci persoane au fost plasate în carantină la un spital din comitatul Summit, iar alte două în zona Cuyahoga, în apropierea oraşului Cleveland.

Cele şapte persoane au avut contacte cu familia asistentei medicale Amber Vinson, din Dallas (Texas), care a luat Ebola de la un pacient liberian care între timp a decedat.

Preşedintele Barack Obama a promis măsuri eficiente pentru contracararea epidemiei de Ebola după ce au apărut semne de întrebare privind respectarea măsurilor de carantină în condiţiile infectării a două asistente medicale din Texas.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”