Surprinzător: Judecătorul care a dat verdictul în cazul Michael Jackson este de origine română

Surprinzător: Judecătorul care a dat verdictul în cazul Michael Jackson este de origine română

Judecătorul american Michael Pastor care a fost desemnat să se ocupe de toate procedurile în dosarul lui Conrad Murray, găsit vinovat pentru crimă involuntară în cazul morții legendarului Michael Jackson, este cunoscut pentru dosarele numeroase pe care le-a instrumentat de-a lungul carierei, respectiv cazuri de crimă, scandaluri sexuale sau fraudă.

Însă, foarte puțină lume știe faptul că Pastor este de origine română. Potrivit tabloidului Libertatea, bunica lui Michael Pastor a fost o imigrantă din România. După mai multe telefoane date tribunalului din Los Angeles, acolo unde Pastor își desfășoară activitatea, jurnaliștii de la sursa precizată au aflat că “bunica lui era de origine est-europeană”.

Michael Pastor, în vârstă de 62 de ani, a absolvit Universitatea Cornell, din Statele Unite. În prezent face parte din top 10 cei mai buni judecători din SUA.

Prin sala sa de judecată au trecut Jason Priestley, care a fost găsit vinovat de șofat în stare de ebrietate, sau Cameron Diaz, care a scăpat-o de un șantajist care îi cerea trei milioane de dolari ca să nu publice poze compromițătoare cu aceasta.

Justiția americană a decis să-l trimită în judecată pe doctorul lui Michael Jackson. Conrad Murray a fost găsit vinovat de toți jurații de crimă involuntară.

Acesta a fost acuzat că i-a administrat cântărețului o doză letală de propofol. Doctorul a fost încătușat chiar în sala de judecată, imediat dupa comunicarea deciziei.

Michael Jackson a murit, în propria sa locuință, din Los Angeles, în urma unui atac de cord provocat de supradoză cu propofol.

Urmăriți B1TV.ro și pe