Surpriză pentru un cuplu de britanici! Ce au găsit într-un scaun vechi, achiziționat cu 5 lire (VIDEO)

Surpriză pentru un cuplu de britanici! Ce au găsit într-un scaun vechi, achiziționat cu 5 lire (VIDEO)

Surpriză uriaşă pentru un cuplu de britanici. Un scaun vechi cumpărat de aceştia pentru 5 lire de la un târg ascundea în tapiţeria sa o adevărată comoară, transmite B1TV.

În urmă cu 10 ani, cei doi britanici plătiseră doar 5 lire in schimbul piesei vechi de mobilier. Pentru că nu şi-au permis să îl ducă la restaurat, au amânat acest moment şi au ţinut scaunul în pod.

Când a venit momentul pentru a-l duce la restaurat, oamenii au descoperit cu stupoare că în tapiţeria scaunului se aflau ascunse bijuterii, a căror valoare depăşea 5000 de lire.

Soţia a afirmat că atunci când l-au cumpărat de la târg, scaunul era imposibil de folosit. Femeia a spus că soţul ei a fost cel care a găsit bijuterile. A vrut sa-si surprinda partenera de viata, iar la aniversarea celor doi i-a dăruit un inel descoperit in tapiteria scaunului şi a păstrat pentru Ziua Îndrăgostiţilor celelalte comori: o pereche de cercei cu diamante şi o broşă cu diamante.

Cel mai probabil foştii proprietari au ascuns aceste bijuterii în scaun şi au uitat de ele atunci când l-au dat la târg, scriu jurnalistii de la Mirror.

Surpriză pentru un cuplu de britanici!

#DIRECT_ONE_zy7dvo#

Urmăriți B1TV.ro și pe