Surse din Administrația americană, despre prăbușirea avionului EgyptAir: Primele indicii par să confirme ipoteza unei bombe

Surse din Administrația americană, despre prăbușirea avionului EgyptAir: Primele indicii par să confirme ipoteza unei bombe
Foto: egyptianstreets.com

La bordul avionului egiptean care s-a probuși joi în Marea Mediterană s-ar fi aflat o bombă, informează CNN, citând surse din cadrul Administraţiei SUA şi din serviciile de informaţii americane.

"Primele indicii par să confirme ipoteza unei bombe", au declarat oficiali din cadrul Administraţiei americane.

Și ministrul egiptean al Aviaţiei civile, Sherif Fatih susține că posibilitatea comiterii unui atentat terorist este mai mare decât cea a unei defecțiuni tehice, în cazul acestei tragedii aviatice.

"Există o probabilitate mai mare ca avionul să fi fost vizat de un atac terorist decât de o eroare tehnică. Probabil este vorba de un act terorist, deocamdată nu avem certitudini", a declarat Fatih.

Aionul Airbus A320, aparținând companiei EgyptAir, care zbura din Paris spre Cairo s-a prăbuşit joi dimineaţă în Marea Mediterană, în largul insulei elene Karpathos. Fuselajul aparatului de zbor prăbuşit în Marea Mediterană a fost localizat de un vas grecesc, implicat în operaţiunea de căutare. (Detalii AICI)